Vacature Automation Engineer (Dutch Speaking!) - Tijdelijk

Automation Engineer (Dutch Speaking!) - Tijdelijk in Zoetermeer

Automation Engineer voor een fabriek in Zoetermeer!

Ik zoek een technisch specialist met expertise in industriële automatisering! In de rol ben je verantwoordelijk voor continuous improvement projecten en troubleshooting voor de gehele fabriek!

Heb jij ervaring met Siemens, PLC en heb je affiniteit met het werken in de procesindustrie? Zoek jij een baan waarbij je een positieve impact kunt hebben en kunt bijdragen aan een gezondere wereld?

Solliciteer nu!

Als Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning tijdens continue verbeteringsprojecten en het oplossen van problemen in de fabriek. Automatisering loopt als een rode draad door de fabriek en is een cruciaal element in de hele fabriek, waardoor je rol zeer divers is.

Je zult betrokken zijn bij meerdere verbeterprojecten tegelijk en intussen de problemen oplossen in de fabriek. Het machinepark varieert sterk, met zowel nieuwere machines die in 2017 zijn geïnstalleerd als machines die al 30 jaar in bedrijf zijn. De mix van verouderde technologie, oude tekeningen en de nieuwste processen maakt de fabriek bijzonder en er valt veel te leren!

Verder ben je verantwoordelijk voor het:

  • Optreden als aanspreekpunt voor technische projecten in het kader van industriële automatisering;
  • Leiden en implementeren van complete industriële automatiseringsoplossingen;
  • Leiden, machtigen en instructies geven aan leveranciers en interne/externe automatiseringsingenieurs in de fasen van het project;
  • Ondersteuning bieden aan de CAPEX-projecten op het gebied van automatisering;
  • Beheer van kosten en facturering van de automatiseringsprojecten.Functie:Automation Engineer (Dutch Speaking!) - Tijdelijk, Automation Support Engineer (Dutch Speaking!) - Tijdelijk voor 12 maanden
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:6500 – 7500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via christel.75330.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 06-12404022. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Automation Engineer (Dutch Speaking!) – Tijdelijk Independent Recruiters 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures