Vacature Automation Engineer

Automation Engineer in Zoetermeer

Beschik jij over ruime technische kennis op gebied van Industriële Automatisering in de voeding, farma of chemie?

Zet deze kennis dan nu in en maak de wereld gezonder!

Kom te werken in een multinational, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde productie van medische voeding, en ga samen met jouw collega's aan de slag om deze ''oude'' fabriek te moderniseren naar Industry 4.0!

Solliciteer nu of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

De locatie in Zoetermeer draagt verantwoordelijkheid over de productie van medische voeding en exporteert de producten naar 55 landen wereldwijd! Op dit moment willen zij grote stappen maken in de richting van Industriële Automatisering en beginnen met de reis om Industry 4.0 te realiseren. Daarom zijn zij nu op zoek naar een expert die hier ruime ervaring in heeft in een soortgelijke sector.

Als Automation Engineer speel je een belangrijke rol bij de implementatie van nieuwe technologieën binnen de fabriek en hebt direct contact met stakeholders en leveranciers op allerlei niveaus.

Je definieert, ontwikkelt en implementeert de IT-componenten met betrekking tot industriële automatisering als onderdeel van de technische projecten. Je adviseert en ondersteunt jouw collega's bij strategische technische investeringen.

Naast het ondersteunen van project teams en adviseren vanuit jouw expertise word je verantwoordelijk voor:

  • Storingen analyseren d.m.v. RCA;
  • Onderhouden, uitvoeren en aangeven van verbetermogelijkheden met betrekking tot het installatie beheerconcept (wettelijke voorschriften, technische en technologische informatie, productiedoelstellingen, kwaliteitseisen etc.);
  • Toezien op de beveiliging en juist gebruik van systemen door gebruikers (operators, productieteams, diverse technicians) conform werkwijzen en procedures;
  • Up to date houden van alle software zoals productiedatabases, besturingsprogramma's etc. volgens de laatste standaarden;
  • Valideren van de systemen die geprogrammeerd zijn door de leveranciers;
  • Input geven t.b.v. beleid, procedures, werkprocessen en standaarden ten aanzien van nieuwbouw, modificatie en onderhoud van de Industriële automatisering.Functie:Automation Engineer, Industrial Automation Engineer
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via christel.29428.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 06-12404022. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Automation Engineer Independent Recruiters 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures