Vacature Autospuiter

Autospuiter in Zoetermeer

Ons team in Rotterdam-Noord is op zoek naar een voorbewerker/autospuiter. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom werken bij ons in Rotterdam-Noord. Waar je werkt in een geordende werkplaats en mengruimte.

Als gepassioneerde autoliefhebber beschouw jij het schuren, plamuren en spuiten van auto's als een ware kunst. Omdat je werkt met de nieuwste spuitpistolen en hoogwaardige producten lever je vakmanschap. En doe je iedere dag wat je het liefste doet: auto's voorbewerken en spuiten.

Je komt te werken op één van onze kleinere vestigingen in Rotterdam-Noord. Het team bestaat uit 11 collega's. Een gezellige mix van jonge talenten en ervaren collega's. Omdat het een kleiner team is, ken je elkaar goed. En werk je fijn met iedereen samen.

Op de vestiging staat humor centraal. Er wordt veel gelachen en we staan voor elkaar klaar. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat elke auto weer netjes afgeleverd wordt. Dat betekent ook dat we soms wat langer blijven om een collega te helpen met de laatste klus.

Omdat we weten dat het hebben van (werk)plezier ons productiever maakt, organiseren we teamuitjes. Zo gaan we regelmatig een potje karten of met elkaar uit eten. Dat zorgt voor een fijn teamgevoel.


Tijdens de dagstart neemt de chef werkplaats de dag door. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt. Samen met 2 voorbewerkers en 2 vaste spuiters ben je verantwoordelijk voor het voorbewerken en spuiten van de auto's.

En voor een nette werkomgeving. Want we werken volgens de 5S-methode. Dus je werkt in een opgeruimde werkplaats en mengruimte.

Als autospuiter wissel je wekelijks met je collega's van werkzaamheden. Dat betekent dat je week op, week af in de voorbewerking en spuiterij staat.

Je weet wat de algemene taken van een voorbewerker/autospuiter zijn want je doet dit werk al (minimaal) 3 jaar. Maar we zetten de algemene hoofdtaken voor je op een rij.


 • Grondmaterialen en voertuigen spuiten
 • Afplakken/maskeer werkzaamheden
 • Strak maken van reparatieplekken

Maar als spuiter doe je meer dan alleen auto's spuiten. Je beheert de voorraad van spuitproducten. En zorgt voor een goede begeleiding van onze leerling voorbewerker/autospuiter. Ook denk je graag mee over een efficiënter werkproces. Een mooie kans om bij te dragen aan het succes van je vestiging. En je eigen werkplezier.

 • Je hebt een diploma voorbewerker/autospuiter
 • Je hebt een geldig CVA-certificaat of wilt dit halen
 • Je hebt een geldig NEN 9140 certificaat (minimaal VOP) of wilt deze training volgen

ABS Den Elzen is echt een familiebedrijf. En dat voel je. Zo ontvang je een persoonlijke felicitatie van Joost (onze directeur) op je verjaardag. En hij staat zelf achter de pannen bij onze jaarlijkse stamppot. Ook moet je niet raar opkijken als een directielid een praatje met je komt maken en je vraagt naar de uitslag van je laatste (sport)wedstrijd. We zijn namelijk écht geïnteresseerd in elkaar.

Maar ABS Den Elzen is meer dan alleen gezelligheid. Met 200 vakmensen en 9 vestigingen zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. En dit jaar bestaan we 75 jaar! We willen én blijven investeren in nieuwe technieken en gereedschappen. En kunnen je veel bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden en opleidingen.


 • Een contract van maximaal 38 uur per week
 • Een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
 • Werken met een volgelaatsmasker en de nieuwste spuitpistolen
 • Een jaarlijkse vitaliteitsbonus van maximaal € 1.000 bruto
  Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek.

Spreekt deze vacature jou aan en wil je meer informatie? Neem contact op met HR-specialist (a.i.) via . of per e-mail via .

Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren?


Op zoek naar iets anders?

28-32 uur p/w

Den Elzen Service

MBO

38 uur p/w

Zoetermeer

MBO

38 uur p/w

Leiden

MBO

32-38 uur p/w

Den Elzen Service

MBO

38 uur p/w

Roosendaal

MBO

38 uur p/w

Rotterdam-Zuid

MBO

38 uur p/w

Den Haag

MBO

38 uur p/w

Bergen op Zoom

MBO

38 uur p/w

Gorinchem

MBO

38 uur p/w

Bergen op Zoom

MBO


Stuur een e-mail


Regio ZuidFunctie:autospuiter
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:77 – 77
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Den Elzen Autoschade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Autospuiter Den Elzen Autoschade 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures