Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg

Begeleider Gehandicaptenzorg in Zoetermeer

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Begeleider Gehandicaptenzorg

IPH08585

Werkplezier verloren? Laat je horen!

Wie zijn wij

Hi, wij zijn cluster 140. Een cluster bestaande uit zes locaties (5 kleinschalige woonvoorzieningen en een crisisafdeling) allen op buurschap Craeyenburch te Nootdorp. Op deze groene en rustige buurtschap wonen ongeveer 350 mensen met een verstandelijke beperking. Op het terrein zijn diverse voorzieningen zoals een zwembad, sportzaal, manege, sportclubs, hobbyclubs, dagbesteding, horeca en (para) medische diensten. Het landgoed is gemakkelijk te bereiken met OV, fiets en motorvoertuig. Bovendien is parkeren op het terrein gratis.

Op de locaties van cluster 140 wonen en/of verblijven per locatie minimaal één tot maximaal zes volwassenen met een licht tot ernstige verstandelijke beperking waarbij tevens sprake is van psychische, sociale en maatschappelijke hulpvragen. Op dit moment hebben we op drie van de zes locaties de mogelijkheid om je in één of meerdere teams te laten aansluiten. Deze teams zitten allen in het Sportlaan gebouw. Het gebouw is in 2020 gerenoveerd oogt prettig, warm en overzichtelijk. De werkruimte van de zorgmanager en zijn in het gebouw gevestigd en is dagelijks bemand om de nodige nabijheid te bieden daar waar nodig. In het gebouw wordt hard gewerkt, weet men elkaar te vinden bij uitdagingen maar wordt er ook dagelijks veel met elkaar gelachen.

Jouw baan als begeleider gehandicaptenzorg

Als woonbegeleider ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg, begeleiding, dagbesteding en vrijetijdsbesteding van onze bewoners. Je werkt nauw samen met collega's, andere professionals en familie. Je creëert een veilige en sociaal stabiele situatie waarin de bewoners zich kunnen ontwikkelen. Afhankelijk van onder andere je opleiding, ervaring en interesses worden er coördinerende taken toegevoegd aan je takenpakket. We laten ons graag vertellen waar jij goed in bent zodat we je kwaliteiten optimaal kunnen benutten.

Jouw profiel

Je:

 • begeleidt vanuit een warme en begripvolle benadering;
 • hebt geduld, empathie en doorzettingsvermogen;
 • kunt reflecteren op jezelf;
 • bent creatief in het zoeken naar mogelijkheden.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen de 16 en 36 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris van € 2.013 - € 3.749 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 25/30/35/40/45
 • In verband met de zorgzwaarte van deze locatie wordt voor deze vacature een tijdelijke toeslag toegekend van bruto € 137 tot € 182 afhankelijk van de functie waarin je gaat werken.
 • Onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Een uitgebreid introductie en inwerkprogramma om je goed voorbereid te laten starten.
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met (cluster ondersteuner) tel: .

Solliciteer voor

01.12.2023

 • 16 - 24 uur
 • 24 - 32 uur
 • 32 - 36 uur


Functie:begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2013 – 3749
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Begeleider Gehandicaptenzorg Ipse de Bruggen 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures