Vacature Begeleider

Begeleider in Zoetermeer

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Begeleider Uitdagende Volwassenen mbo

IPH08299

Wij zoeken frisse energie voor onze leuke cliëntengroep op de Oude Rijnlaan 7. Waarom is onze groep zo leuk? Omdat geen bewoner en daarmee geen dag hetzelfde is. Kom nu bij ons werken!

Wie zijn wij?

Wij zoeken frisse energie voor onze leuke clientengroep op ORL 7. Waarom is onze groep zo leuk? Omdat geen bewoner en daarmee geen dag hetzelfde is.
Bij ons kom je alles tegen. Van wat ouder wordende bewoners waar je prima een leuk praatje mee kan maken tot bewoners die heel erg gebaat zijn bij structuur met een hoofdletter S.


Ook bewoners die elke kleine verandering erg ingewikkeld vinden en jouw nabijheid keihard nodig hebben. Als iets onduidelijk is, uitten ze dit soms fysiek. Dit is gelukkig de minderheid, maar vraagt soms ook fysiek ingrijpen waarvoor je natuurlijk de juiste trainingen krijgt aangeboden. Ook is er regelmatig hulp of ondersteuning nodig bij de ADL. Dit moet je natuurlijk wel liggen. Je krijgt er -en dat is een belofte- ook veel voor terug. Sowieso kom je in een ervaren team terecht waarbinnen je veel kan leren. Kortom, zoek jij een zorgbaan waar je werkelijk alle kanten mee op kan en waar elke bewoner een uitdaging op zich is, dan maken graag kennis met je! Never a dull moment! Zoveel is zeker..

Jouw baan als begeleider gehandicaptenzorg

Als Helpende / Begeleider mbo2 ondersteun je mensen in hun dagelijkse taken en verbeter je hun leven door praktische en emotionele ondersteuning te bieden. Je organiseert activiteiten, past de ondersteuning aan en zorgt voor het huishouden.

Als Verzorgende / Begeleider mbo3 ben je verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten. Je biedt persoonlijke verzorging, begeleiding en voert verzorgende en lichte verpleegkundige taken uit. Daarnaast signaleer je bijzonderheden, verricht je huishoudelijke en administratieve taken en ben je het aanspreekpunt voor familie en naasten.

Als Persoonlijk Begeleider / Verpleegkundige mbo4 vertegenwoordig je de belangen van cliënten. Je stelt samen met hen (en/of hun netwerk) een zorgplan op, coördineert met deskundigen en het netwerk, en biedt ondersteuning bij dagelijkse activiteiten. Je voert lichte verpleegkundige taken uit, bewaakt de gezondheid van de cliënt en neemt huishoudelijke en administratieve verantwoordelijkheden op je. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor familie en vrienden, en zorg je ervoor dat informatie bij andere zorgverleners terechtkomt. Werken als Persoonlijk Begeleider/Verpleegkundige is uitdagend en gevarieerd, waarbij je echt een verschil kunt maken in het leven van anderen.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde zorg of sport en bewegen opleiding
 • Je hebt humor
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Je kan uitstekend observeren
 • Je bent leergierig
 • Je bent boven alles lief voor onze bewoners

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 4 en 36 uur per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.093 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 25/30/35/40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met ons team via .

Solliciteer voor

07.12.2023Functie:begeleider
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2093 – 3535
Uren per week:4 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Begeleider Ipse de Bruggen 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures