Vacature Buurtbeheerder (36 uur per week)

Buurtbeheerder (36 uur per week) in Bergschenhoek

‘Samen werken aan wonen’, dat is het motto van 3B Wonen. Wij zijn een woningcorporatie in de gemeente Lansingerland. Met ruim veertig medewerkers werken wij hard aan (meer) goede en betaalbare woningen in Lansingerland. Daarbij werken we samen met onze partners aan inclusieve wijken, waarin iedereen mee kan doen. Wij zoeken een sociaal vaardige kanjer die bijdraagt aan het waarmaken van onze ambities.

Wat ga jij doen?

Je beweegt je als een ‘vis in het water’ in onze buurten. Je bent dagelijks aanwezig in verschillende woongebouwen en bent hét aanspreekpunt voor onze huurders. Je weet wat er speelt in de woongebouwen en buurten. Je houdt toezicht op de uitvoering van werkzaamheden en lost eenvoudige gebreken op in de gemeenschappelijke ruimten. Ook maak je kennis met nieuwe huurders en houdt als het nodig is spreekuren. Je organiseert zelfstandig activiteiten in woongebouwen of straten. Dit doe je samen met huurders en samenwerkingspartners. Denk aan een tuinactie, een feestdag of een andere manier om huurders kennis met elkaar te laten maken of elkaar te ondersteunen. Dus je bent goed in denken, maar zeker ook in doen. Dáár heeft onze huurder iets aan. Je werkt in team Buurten, samen met een coördinator, medewerker wijkprogramma’s en complexbeheerders.

Wat breng je daarvoor mee?

  • Je bent gedreven om afgesproken resultaten te behalen
  • Je bent in staat je in te leven in de situaties van bewoners
  • Je hebt ervaring in samenwerken met andere organisaties
  • Je staat voor jezelf; je bent sterk genoeg om door zelfreflectie je zwaktes en ontwikkelpunten te erkennen en om te zetten in doelen
  • Je bent in staat zelfstandig op te treden en bent bewust van jouw samenwerkingskwaliteiten
  • Je hebt communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent in het bezit van een relevante MBO opleiding zoals bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening, Maatschappelijk werk of vergelijkbaar
  • Je bent bereid te werken met ‘verschoven werktijden’. Dit betekent dat je, als het nodig is, situationeel in het weekend of ’s avonds inzetbaar bent

Wat krijg je daarvoor terug?

3B Wonen is een maatschappelijke, dynamische en informele organisatie. Vanuit ons Koersplan stellen we samen doelen, behalen we resultaten en vieren we onze successen. Ook fouten maken, ervan leren en herstellen hoort daarbij. Je krijgt de ruimte en de ondersteuning te blijven leren en verder te ontwikkelen.

De functie die we bieden is een nieuwe functie en niet in ijzer gegoten. Jij hebt een grote rol in de invulling ervan. Het is belangrijk dat je een actieve houding aanneemt in het uitvoeren van het koersplan. Het werk komt naar jou toe, omdat jij dit naar je toe haalt.

We bieden een salaris in salarisschaal  F (maximaal € 3.438,- bruto per maand bij 36 uur) van de CAO Woondiensten. We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden in een individueel keuze budget. 

 Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Nieuwsgierig en meer weten?

Bel Mario Deerenberg, coördinator team Buurten op 010 313 5527.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast én nieuwsgierig naar deze veelzijdige functie binnen de leukste corporatie in de regio?  Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór 1 december 2023. Stuur je cv en je motivatie naar sollicitatie@3bwonen.nl.

Een referentiecheck en/of een assessment kunnen onderdeel zijn van de selectie. Een VOG (Verklaring omtrent gedrag) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld, ook al begrijpen wij de goede bedoelingen.Functie:Buurtbeheerder
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 3438
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 3B Wonen via sollicitatie@3bwonen.nl of 31103135533. Of bezoek hun website http://www.3bwonen.nl/templates/content.aspx?PageID=109.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Buurtbeheerder (36 uur per week) 3B Wonen 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures