Vacature Communicatieadviseur

Communicatieadviseur in Berkel en Rodenrijs

Bij Yacht geloven we in het verleggen van grenzen, het verbreden van horizons en het verlaten van de comfortzone. Zo zetten we verandering in gang en realiseren we vooruitgang. Wij zijn dé organisatie van en voor professionals, de verbindende kracht voor ambitieuze organisaties en vakexperts die streven naar groei en ontwikkeling.


Werk dat impact heeft, leidt tot geluk. Als gedreven Communicatieprofessional ben jij de kracht die organisaties naar een hoger niveau tilt. Bij Yacht zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde interim professionals zoals jij, die het verschil willen maken binnen onze diverse opdrachtgevers.


Je komt te werken in uitdagende interim-opdrachten die aansluiten bij jouw ambities. Deze opdrachten bieden jou de kans om complexe communicatievraagstukken op te lossen waar organisaties zelf geen antwoord op hebben. Of het nu gaat om allround communicatie, interne communicatie, verandercommunicatie of content creatie, elke opdracht is een kans om jouw expertise te laten zien en zowel jezelf als de opdrachtgever te laten groeien. Je opdrachten ga je uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij: 

  • Gemeente Den Haag
  • UWV
  • TNO
  • Rijkswaterstaat
  • Belastingdienst

Je gaat deel uitmaken van een sterk netwerk en kunt altijd rekenen op je Yacht collega’s; consultants en vakgenoten. Om je te helpen, mee te sparren of om ervaringen mee te delen. We doen leuke dingen met elkaar en organiseren samen kennissessies. Werkplezier staat hierin voorop. Ook op je opdrachten leer je steeds nieuwe mensen kennen, waardoor je razendsnel een eigen netwerk opbouwt.Functie:Communicatieadviseur, Communicatie adviseur
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4800 – 4800
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via femke.van.der.craats@yacht.nl of (020) 519 7777. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Communicatieadviseur Yacht 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures