Vacature Customer Service Medewerker Duitse/Poolse Markt

Customer Service Medewerker Duitse/Poolse Markt in Bleiswijk

Customer Service Medewerker Duitse/Poolse markt

HBO/ MBO 4

Junior/medior/senior

Bleiswijk

32-40 uur

Maatschappelijk bewust bedrijf dat gelooft in duurzame groei

Dynamische functie in een uitdagende branche die razendsnel innoveert

Aan de slag in team dat open en enthousiast is

Share

Geen groentje, wel groen

Royal Lemkes bestaat al sinds 1882. Begonnen als kweker zijn we uitgegroeid tot Europees marktleider in het leveren van planten aan grote retailers als IKEA, Praxis, OBI, B&Q, Jardiland, ALDI en Jumbo. In 2022 leverden we 122 miljoen planten aan 4.200 winkels in 35 landen. We kopen onze planten in bij de beste kwekers, ontzorgen onze klanten en werken continu aan het optimaliseren van de supplychain en het schaprendement. Een behoorlijk complexe logistieke operatie dus, en we zijn dan ook voortdurend aan het innoveren om onze processen te verbeteren. En te verduurzamen: we zijn voortrekker in het vergroenen van de groene sector.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's van het Customer Service Team ben je verantwoordelijk voor het orderproces van de klant. Je bent voornamelijk bezig met het managen van de verwachtingen van winkels, van bestellen tot en met de levering aan de klant. Om dit goed te doen, heb je veel contact met klanten via e-mail, telefoon of chat. Daarnaast signaleer je verbeterpunten en draag je passende oplossingen aan.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Dagelijks contact met winkels via e-mail, telefoon of chat.
  • Het begeleiden van het orderproces, van bestellen tot en met levering aan de klant. Met focus op de winkeltevredenheid en succes.
  • Administreren van orders, leveringen, klachten en verbeterpunten.
  • Klachten in behandeling nemen en proactief opvolgen richting de winkels en accountteams.

Wat ontvang je van ons?

Een salaris tussen de € 2.400,- € 3.200,- per maand op basis van 40 uur. Inschaling is afhankelijk van je ervaring. Reiskostenvergoeding 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen) 1% eindejaarsuitkering 8,25% vakantiegeld Goede pensioenregeling Onbeperkt gebruik kunnen maken van

Wat breng je mee?

  • HBO/MBO 4 werk- en denkniveau
  • Ervaring met B2B en operationele processen
  • Naast Nederlands, spreek en schrijf je Duits en Pools

Duurzame groei

Eén groene familie

Bij Royal Lemkes werk je met zo'n 300 collega's aan een groenere wereld. We lopen voorop in een sector die snel verandert, dat merk je en dat voel je. Net zoals je aan alles merkt dat we een familiebedrijf zijn. En dat winstmaximalisatie niet onze belangrijkste drijfveer is. Onze missie luidt dan ook: duurzame groei. Van planten, van onze relaties, van de wereld om ons heen en natuurlijk van onze mensen. Want bij Royal Lemkes krijg je de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is: jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën doen ertoe. Wij zijn ontzettend trots dat we zijn uitgeroepen tot World-class Workplace 2023-2024, het label dat wordt toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

Pluk de voordelen

We creëren voor onze collega's de ruimte om zich te ontwikkelen te groeien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de functie en het bedrijf. Opleidingen, cursussen en trainingen kan je vanuit onze Plantify Academy volgen. Je hebt de mogelijkheid om dagelijks samen met je collega's te genieten van het versbereide lunchbuffet. Een keer zin om te sporten of zin in een borrel? Je kan deelnemen aan activiteiten georganiseerd door onze eigen sportvereniging en Young Lemkes.

Let's Plantify® your future

Enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature? Zeger beantwoordt graag je vragen. Stuur je e-mail naar .

Meteen solliciteren? Mail je motivatie en cv naar .

Functie:customer service medewerker markt
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal Lemkes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Customer Service Medewerker Duitse/Poolse Markt Royal Lemkes 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures