Vacature Floormanager Horeca

Floormanager Horeca in Bleiswijk

Floormanager horeca (40 uur)

  • Full time
  • Bleiswijk
  • 14 uur geleden geplaatst
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Daar hoort ook lekker eten en drinken bij. Met een glimlach geserveerd. Je doet niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben, vlot worden bediend en graag nog eens terugkomen in het restaurant voor een hapje of een drankje. Je voelt feilloos aan waar de gasten behoefte aan hebben. Een praatje, een grapje of liever wat privacy. Als floormanager ben jij het gezicht en het aanspreekpunt van het restaurant. Je bent enthousiast, energiek en gastvrij. Je zorgt ervoor dat jouw team met hetzelfde enthousiasme en energie aan het werk is. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om alles tot in de puntjes te organiseren. Als gasten met een glimlach het restaurant weer verlaten dan is jouw missie geslaagd.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Past dit bij jou? - Eerdere ervaring in een soortgelijke functie; - Het maken van rooster is met jouw organisatietalent een eitje; - Je bent een gastheer/gastvrouw pur sang; - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; - Je bent een echte leider en vindt het geweldig om een team aan te sturen, te motiveren en te begeleiden; - Je houdt je hoofd altijd koel, zelfs op de meest hectische momenten; - Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen; - Je houdt altijd goed overzicht.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Een uitdagende rol binnen een ambitieus team; - Veel ruimte voor het delen van initiatieven en ideeën; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Elysium

Bleiswijk

  • Part time
  • 1 maand geleden geplaatst


Functie:floormanager horeca
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Floormanager Horeca International Wellness resorts 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures