Vacature FREELANCE: Project Engineer Automation (Dutch Speaking!)

FREELANCE: Project Engineer Automation (Dutch Speaking!) in Zoetermeer

FREELANCE: Automation Engineer in Zoetermeer!

Jij wordt verantwoordelijk voor strategische technische investeringsprojecten in een fabriek waar medische voeding wordt geproduceerd. Het is daarom van belang dat de hoogste kwaliteit gewaarborgd wordt. Door het initiëren en implementeren van deze automatiseringsprojecten draag je bij aan de verbetering van de betrouwbaarheid en veiligheid van de fabriek, en verhoog je de kwaliteit van de producten

In deze rol zul je strategische projecten leveren en een impact hebben. Je speelt een sleutelrol in de implementatie van nieuwe technologieën binnen de fabriek en hebt direct contact met belanghebbenden en leveranciers op allerlei niveaus.

Belangrijke uitdagingen van deze rol zijn het opzetten van de IT-scope in strategisch technische investeringen. Je maakt deel uit van de projecten (definiëren, ontwikkelen, implementeren, lanceren en afsluiten) over onderwerpen met betrekking tot industriële automatisering.

Vanuit deze cruciale positie binnen de fabriek ben je verantwoordelijk voor:

  • Optreden als aanspreekpunt voor technische projecten in het kader van industriële automatisering;
  • Leiden en implementeren van complete industriële automatiseringsoplossingen;
  • Leiden, machtigen en instructies geven aan leveranciers en interne/externe automatiseringsingenieurs in de fasen van het project;
  • Ondersteuning bieden aan de CAPEX-projecten op het gebied van automatisering;
  • Beheer van kosten en facturering van de automatiseringsprojecten.Functie:FREELANCE: Project Engineer Automation (Dutch Speaking!), FREELANCE: Automation Engineer (Dutch Speaking!)
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:11200 – 12000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via christel.55217.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 06-12404022. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. FREELANCE: Project Engineer Automation (Dutch Speaking!) Independent Recruiters 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures