GEMEENTEBLADToestemming voor het bouwen van een logistiek bedrijfsgebouw aan Klappolder, gebouw 4 Urban Logistics Campus A12 te Bleiswijk

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lansingerland maken bekend dat zij de volgende vergunning hebben verleend:   Soort publicatie: Verleende omgevingsvergunning reguliere procedure947368 Klappolder, gebouw 4 Urban Logistics Campus A12, sectie B nummer 2264, 2265, 2276, 2277, Bleiswijk. Het bouwen van een logistiek bedrijfsgebouw (verzonden 08-12-2023).Wilt u de verleende vergunning inzien? U kunt deze opvragen via het bouwarchief onder het kopje aanvragen.Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Lansingerland

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Bleiswijk. Bekijk alle Bekendmakingen Bleiswijk in .

https://bleiswijkkrant.nl/bekendmakingen-bleiswijk/

Deel dit bericht:

Redactie Bleiswijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Bleiswijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Bleiswijk.

Gerelateerde berichten