GEMEENTEBLADToestemming voor het uitvoeren van twee HDD-Boringen en het aanleggen van twee warmteleidingen en drie mantelbuizen nabij Wilgenlei 11 te Bleiswijk

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lansingerland maken bekend dat zij de volgende vergunning hebben verleend:   Soort publicatie: Verleende omgevingsvergunning reguliere procedure962430 Nabij Wilgenlei 11, sectie C nummers 7280, 7360, 5741 en 5486, Bleiswijk. Het uitvoeren van twee HDD-Boringen en het aanleggen van twee warmteleidingen en drie mantelbuizen (verzonden 11-12-2023).Wilt u de verleende vergunning inzien? U kunt deze opvragen via het bouwarchief onder het kopje aanvragen.Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Lansingerland

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Bleiswijk. Bekijk alle Bekendmakingen Bleiswijk in Bleiswijk.

https://bleiswijkkrant.nl/bekendmakingen-bleiswijk/

Deel dit bericht:

Redactie Bleiswijkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Bleiswijkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Bleiswijk.

Gerelateerde berichten