Genomineerden Vrijwilligersprijs 2023

Genomineerden Vrijwilligersprijs 2023

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Bleiswijk en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Lansingerland heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-07 10:31:00:  Gemeente Lansingerland - De gemeente Lansingerland reikt elk jaar vrijwilligersprijzen uit. Zonder vrijwilligers zouden er bij verenigingen en organisaties en in wijken en buurten veel zaken niet kunnen gebeuren. Met deze vrijwilligersprijzen spreekt de gemeente haar waardering voor vrijwilligers uit en wil hen daarmee extra in het zonnetje zetten.Dit jaar wordt er naast de individuele- en groepsprijs ook een speciale prijs uitgereikt, namelijk voor de jonge vrijwilliger. De volgende vrijwilligers zijn genomineerd:IndividueelPatrick van Uffelen, RTV LansingerlandJohn van den IJssel, Najaars Truckers TourJuf Roos, overblijfjuf bij OBS GroenehoekJuf Jessica, vrijwilliger bij OBS GroenehoekGerda en Rien van Spengen, Welzijn Lansingerland, ontmoetingscentrum De LeeuwerikLoes van Mourik, Welzijn LansingerlandLydia van Veelen en Weinie van de Meer Mohr-de Jong, Kledingbank LansingerlandLeon en Vivian Erwich, Oranjecomit&é BleiswijkVrijwilligersgroepSchippers Veerpont ’t VerlaatStichting 3B-BusEnergiecoöperatie Nieuwe Lansinger StroomScouting BleiswijkOudheidkundige Vereniging en Museum BleiswijkMaatjesproject Langdurige Opvang Oekra&ïners (LOO) van Humanitas LansingerlandJonge vrijwilligerWessel Wooning, Scouting Cranenborghgroep BleiswijkIsabel Mulder, Theater ‘t WebJury kiest de winnaarsEen jury met gemeenteraadsleden buigt zich over de genomineerden en kiest per categorie een winnaar. Een lastige taak omdat eigenlijk alle vrijwilligers een prijs verdienen. De prijswinnaars worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, op maandagavond 8 januari in het gemeentehuis, bekend gemaakt.Veel dank aan alle vrijwilligersDe gemeente Lansingerland werkt nauw samen met het Vrijwilligers Informatie Punt, VIP Lansingerland als het gaat om vrijwilligerswerk en het waarderen van vrijwilligers in Lansingerland.Zij willen graag alle vrijwilligers bedanken voor hun enorme inzet. Vrijwilligers maken Lansingerland op veel vlakken een stukje mooier.Meer informatie over het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP)VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of via telefoon 010 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk vindt u op de website van VIP Lansingerland..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Lansingerland.

Deel dit bericht:

Redactie Bleiswijkkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Bleiswijkkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Genomineerden Vrijwilligersprijs 2023

Nog meer externe nieuwsberichten