Vacature Gymleerkracht

Gymleerkracht in Bleiswijk

Gymleerkracht

Onze school:

De Anne Frankschool in Bleiswijk is een school met ruim 180 leerlingen. Ons motto is ''Ik zie jou''. Vanuit onze visie willen we kinderen voorbereiden op een toekomst in de maatschappij. Hierbij willen we dat kinderen hun talenten (h)erkennen en inzetten om te komen tot een zo goed mogelijke ontwikkeling. Hierbij zijn taal en rekenen uiteraard belangrijk, maar we zien kinderen zich ook graag sportief ontwikkelen. De Anne Frankschool heeft een enthousiast, betrokken en professioneel team van 20 leden met elk hun eigen inbreng, waaronder een aantal opgeleide specialisten. We staan voor het delen van verantwoordelijkheden op alle vlakken. Het team is betrokken en stimuleert de zelfstandigheid, zelfredzaamheid, saamhorigheid en het creatief denken van de leerlingen.


Ben jij een gymleerkracht die de kinderen, met enthousiasme, leuke en sportieve lessen wil verzorgen?

 • Ben je in het bezit van een afgeronde (H)ALO-opleiding docent lichamelijke opvoeding?
 • Of heb je de Pabo gedaan en heb je een gymbevoegdheid waar je meer mee wil doen?
 • Ben jij een gedreven (vak)leerkracht die beschikt over flexibiliteit?

Wat bieden wij?
Een leuke baan, behulpzame collega's, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je geeft gymlessen aan de leerlingen van groep 3 tot en met 8. Het gaat om 2 dagen: maandag en vrijdag. De uren na schooltijd kun je gebruiken om je lessen voor te bereiden. Ook zijn er altijd taken binnen de school die je op kunt pakken, zoals het mede organiseren en meegaan met het schoolkamp van groep 8 en bijvoorbeeld het organiseren van de Koningsspelen.
Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega's. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!

Er zijn kansen om binnen ons bestuur op andere scholen ook gymlessen te verzorgen! Vraag naar de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden
We zijn z.s.m. op zoek naar jou. Je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd, omdat wij vertrouwen op een toekomst samen . De geboden werktijdfactor is 0,4 FTE en het salaris is conform de CAO Primair Onderwijs. SGH Leerplein: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).

Informatie?
Voor meer informatie kun je altijd bellen met telefoonnummer of . Of je kan mailen naar


 • Opleidingsniveau

  (H)ALO
 • Aantal uren

  0,4 FTE
 • Vakgebied

  Gymleerkracht
 • Salarisindicatie

  CAO PO
 • Contractvorm

  -
 • Verloopdatum

  -


Functie:gymleerkracht
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scholengroep Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Gymleerkracht Scholengroep Holland 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures