Vacature Junior sales representative - junior verkoper

Junior sales representative - junior verkoper in Zoetermeer

Ben jij een verkoper zonder of met weinig ervaring? Is voor jou altijd het glas half vol? Krijg je er een kick van om bijna alles voor elkaar te krijgen? Ben je een mensenmens en kan je goed naar anderen luisteren? Je hebt het vermogen om kennis op te nemen en hebt geduld totdat je “losgelaten” wordt en je bent altijd positief.

En als een afwijzing je juist motiveert, grijp dan deze kans met beide handen aan want dit is de baan die bij jou past!

Wie zijn wij?

 

Bijlard International is een toonaangevende leverancier voor de professionele verwerker en gespecialiseerd in bevestigingsoplossingen en industriële lijmen. Wij staan bekend om de volgende pijlers: uitstekende service, hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en diepgaande productkennis. Met een lange geschiedenis van innovatie en klantgerichtheid, bedienen we klanten over de hele wereld met hoogwaardige producten en uitstekende service. Onze toewijding en voortdurende groei maakt ons een geweldige plek om je carrière te starten als Junior sales-representative.

Wat doe je als junior sales-representative bij Bijlard?

Op de eerste plaats gaan wij je dit vak bijbrengen en leren we je wat onze producten kunnen en niet kunnen. Als verkoper bij Bijlard International ben je verantwoordelijk voor het maken van nieuwe relaties en het behouden van bestaande relaties. Ervaring komt met de jaren en dat gaat gepaard met vallen en opstaan. Blijf bovenal in jezelf geloven, wij als organisatie zijn  je rugdekking. Daarnaast zal de focus ook liggen op het introduceren van nieuwe producten bij onze bestaande relaties en in nieuwe markten.

Wat heb jij in huis?

Je houdt van afwisseling, kan snel schakelen en pakt makkelijk door. Als persoon ben je te typeren als no-nonsense, proactief, pragmatisch en daadkrachtig. Je bent een regelaar die energie krijgt om zijn werk goed voor elkaar te hebben en te zorgen dat zaken en het proces zo verlopen zoals het hoort.

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding of denkniveau, bij voorkeur in de technische richting (bouwkunde of daaraan gerelateerd is wenselijk) Je werkt doelmatig en bent resultaatgericht.
Denkt mee met processen van klanten en prospects.
Je bent analytisch sterk, kritisch en niet bang om initiatief te nemen.
Goede beheersing van de Nederlandse taal. Pre: Duitse en Engelse taal.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Waarom kies jij voor Bijlard?

Wij bieden je een verantwoordelijke en op termijn zelfstandige positie in een professioneel, snel groeiend bedrijf.

Keurig salaris met toekomst perspectief.
Auto en telefoon van de zaak.
25 vakantiedagen.
Een 40-urige werkweek.
Goede opleidingsmogelijkheden.
Vrijheid in hoe je je werk inricht.
Een positieve, professionele werksfeer.
Vrijdagmiddag borrel.
Bedrijfsuitjes zoals in house lasergamen, golven, bowlen, ed

Interesse? Reageer nu!

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Ben je klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste verkoopteam? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en je cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan een kijkje op de site, www.bijlard.com, of neem contact op met Bijlard International, rinus@bijlard.comFunctie:Junior sales representative - junior verkoper
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bijlard International via rinus@bijlard.com of 31793437538. Of bezoek hun website https://www.bijlard.com/.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Junior sales representative – junior verkoper Bijlard International 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures