Vacature Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker in Zoetermeer

Word jij blij van:

klanten helpen bij alle vragen die ze hebben over hun afgenomen product, over een maandelijkse factuur of juist meer informatie geven over andere producten en diensten?

Krijg jij energie van:

Het verschil maken op zakelijk en persoonlijk vlak? Van het ondersteunen bij hulp- en informatieve vragen omtrent diverse producten of situaties met grote mogelijkheden, passie en service?

Voor diverse klanten zoeken wij betrokken en enthousiaste medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor de uitvoering van de dagelijkse klantenservice. Jij staat dagelijks klaar voor hun klanten.

Bij hen staan verbinding en ontwikkeling centraal, daarbij is er voldoende aandacht voor de ontwikkeling van talent, ook wanneer je nog niet de juiste ervaring hebt.

Wat ga je doen?

Er wordt versterking gezocht voor diverse afdelingen waar jij dagelijks te maken krijgt met vragen van bedrijven of particulieren. Denk hierbij aan factuur-, contract- of bijvoorbeeld abonnementsvragen. Ieder gesprek is weer anders waardoor jij bij elk gesprek voor een nieuwe uitdaging staat.

Samen met jouw collega's maak jij het verschil tijdens het vinden van de beste oplossing. Dat zorgt voor een leuke afwisseling tijdens jouw werk! Dagelijks behandel jij de vragen van klanten. Dit kan gaan over facturen, contracten en nieuwe abonnementen. Heb jij het in je om ieder contact persoonlijk en waardvol te maken? Ben jij makkelijk in het maken van contact?

Heb jij bijvoorbeeld ervaring in de horeca, administratie of hou jij gewoon van serviceverlening in de breedste zin van het woord? Dan zou ik snel verder lezen!

Wat wij bieden:

·          Een no-nonsense mentaliteit en passie voor klantenservice;

·          Een enthousiast en gedreven team;

·          Vaste uren tussen de 20 á 40 uur, wat voor jou passend is

Wat vragen wij van jou?

·          Een dienstverlenend karakter. Mensen dagelijks helpen bij het vinden van een antwoord of oplossing bij hun (hulp)vraag zit in jouw bloed;

·          Een goede beheersing van de Nederlandse taal, goede communicatieve vaardigheden;

·          Eventuele ervaring met administratieve vaardigheden en systemen;

·          Een positieve instelling met een enthousiaste en flexibele instelling;

·          Een proactief/ondernemend karakter waarbij je graag dingen zelf uitzoekt en oplost;

·          Een fijne samenwerking met je collega's, waarbij je collega's ondersteunt en zelf ook om hulp durft te vragen;Functie:Callcenter medewerker klantenservice
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MACH-IP via info@mach-ip.nl of 793020011. Of bezoek hun website http://www.mach-ip.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Klantenservice medewerker MACH-IP 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures