Vacature Klantgerichte medewerker klant (28-36 uur per week)

Klantgerichte medewerker klant (28-36 uur per week) in Bergschenhoek

Werk jij mee aan een hoge klanttevredenheid bij 3B Wonen?

‘Samen werken we aan veerkrachtige buurten’, dat is het motto van 3B Wonen! De komende jaren zetten wij in op meer sociale huurwoningen in Lansingerland. Daarbij letten we op betaalbaarheid en werken we aan prettige en veilige wijken waarin iedereen mee kan doen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom werken we nauw samen met onze partners.

Taken

Samen met je collega’s ben je hét gezicht van 3B Wonen en ontvang je op een klantgerichte en professionele wijze onze klanten en bezoekers. Je beantwoordt de eerstelijns klantvragen. Dit zijn bijvoorbeeld vragen over huren, betalingen, overlast en reparaties. Daarnaast verricht je diverse administratieve werkzaamheden (o.a. betalingsregelingen) en plan je inspecties voor de opzichters. Ook ben je betrokken bij het verhuurproces en verricht je taken zoals het adverteren van woningen, bezichtigingen en huurcontracten afsluiten. Door de dynamiek op de afdeling is het van belang dat je een echte aanpakker bent en makkelijk kunt schakelen. Samen met een mooi team zorg je er voor dat de dienstverlening goed wordt geborgd.

Vereisten

Om te beginnen heb je een gezonde dosis humor en energie. Verder zijn we op zoek naar de volgende kwaliteiten, sommige beheers je al heel goed, sommige verdienen nog wat aandacht. Ook dat kan bij 3B Wonen!

  • Een afgeronde opleiding op MBO niveau
  • Goede communicatieve (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden
  • Een professionele en dienstverlenende houding, onderbouwd nee kunnen verkopen, tact, oplossingsgericht, representatief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • De competenties zelfregie, verbindend communiceren en samenwerken passen helemaal bij jou
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Stressbestendig
  • Ervaring en affiniteit met Windows 365 en Tobias 365
Benefits

3B Wonen is een maatschappelijke, dynamische en informele organisatie. Vanuit ons Koersplan stellen we samen doelen, behalen we resultaten en vieren we onze successen. Ook fouten maken, ervan leren en herstellen hoort daarbij.

We bieden een prima salaris van maximaal € 3.438,- bruto per maand bij 36 uur. De Cao Woondiensten is van toepassing. We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden in een individueel keuze budget. Hybride werken is de nieuwe norm, daarin word je optimaal gefaciliteerd met alle moderne communicatiemiddelen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Denk jij dit is echt iets voor mij? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sita Jainarain, op telefoon: 010 - 313 55 38.

Reageren kan t/m woensdag 6 december.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.Functie:Klantgerichte medewerker klant (28-36 uur per week)
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2831 – 3438
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 3B Wonen via onbekend of 31102014800. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Klantgerichte medewerker klant (28-36 uur per week) 3B Wonen 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures