Vacature Lean Leader

Lean Leader in Bleiswijk

Chez CEVA, nous savons faire face à tous les challenges spécifiques de tous les différents secteurs de l'industrie. Nos spécialistes mettent leur expertise à votre service pour vous fournir la solution la plus appropriée.

Mathieu Friedberg Directeur général de CEVA Logistics

Lean Leader

Location Bleiswijk, Netherlands

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Aanwezig in 170 landen en met meer dan 110.000 werknemers verspreid over 1.300 vestigingen, zijn we goed op weg om onze visie te verwezenlijken: een wereldwijde top 5 3PL zijn. Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. We stellen ons diverse, wereldwijde team in staat om samen met onze klanten waarde te creëren door middel van onze oplossingen in contract logistics en air, ocean, ground, en finished vehicle transport. Daarom biedt CEVA Logistics een dynamische en uitzonderlijke werkomgeving die persoonlijke groei, innovatie en voortdurende verbetering stimuleert.

DARE TO GROW! Kom werken bij CEVA Logistics, en je maakt deel uit van een team dat creativiteit waardeert, moed en ondernemerschap aanmoedigt, en toegewijd is aan excellentie in alles wat we doen. Sluit je aan bij onze missie om de toekomst van de wereldwijde logistiek vorm te geven terwijl we een wereldleider in de logistieke sector worden. Wij blijven in hoog tempo groeien. Durf jij met ons mee te groeien?

Als Lean Leader ben je verantwoordelijk voor het leiden van het Lean programma binnen CEVA Logistics op onze locatie in Bleiswijk waar we werken voor het grootste modeplatform van Europa. H ier neem je iedereen in mee ! Denk jij in processen en continu verbeteren?

Als Lean Leader ben jij verantwoordelijk voor het leiden van verbeterprojecten en programma's. Met jouw passie en kennis voor continu verbeteren neem je iedereen binnen CEVA Logistics mee. Je signaleert, optimaliseert, coördineert en implementeert verbeteringen. Vanuit de "Lean-gedachte" implementeer je de juiste verbetercultuur en geef jij onze mensen de nodige tools om daadwerkelijk zelf een verschil te kunnen maken voor onze klanten. De Lean Leader wordt gedefinieerd als de facilitator die, in samenwerking met de andere functionele leiders, de organisatie verbetert.

Je bent regelmatig op de werkvloer te vinden en schakelt makkelijk tussen de verschillende niveaus binnen de organisatie. Door je analytische vermogen en proactieve houding doorzie je processen en weet je je collega's te overtuigen van je verbeteringen. Je werkt nauw samen met ons landelijke Continuous Improvement team, de support afdelingen en de Operationele- & Site Managers. Je rapporteert direct aan de Site Operations Manager.

WAT GA JE DOEN?

 • Je stelt het Lean Deployment plan op en rolt dit uit binnen de operatie;
 • Je signaleert, analyseert en implementeert verbeteringen samen met de Operationele Managers;
 • Je creëert een positieve Lean verbetercultuur binnen de organisatie;
 • Je demonstreert de toegevoegde waarde van Lean door de gerealiseerde verbeteringen zichtbaar te maken;
 • Je coacht Operationeel Leidinggevenden bij het implementeren van de cultuur van continu verbeteren;
 • Je leidt en coacht de verbeterteams en biedt hulp aan bij het identificeren van verspillingen. Dit analyseer je en je borgt dit vervolgens door middel van de lean methodieken;
 • Je implementeert een balanced scorecard / dashboard (safety, quality, delivery & productivity) voor alle hoofdprocessen in de organisatie;

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde, Supply Chain of Logistiek;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur ook in leidinggeven;
 • Ervaring in het uitrollen van Continuous Improvement technieken en ervaring in change- en project management;
 • Kennis van Lean Six Sigma, minimal een Green Belt;
 • Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WE JOU?

We bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een succesvolle multinational. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatief met de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei van CEVA eCommerce Logistics.

 • Verder bieden we:
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen en vier extra dagen als je niet verzuimt;
 • Een super voordelige pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol.com, Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA Logistics!

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met , Corporate Recruiter, of stuur een email naar . Een VOG-aanvraag en persoonlijkheidsvragenlijst maken deel uit van het sollicitatieproces.

Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière.

Functie:lean leader
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CEVA Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Lean Leader CEVA Logistics 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures