Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Zoetermeer

Wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een logistieke uitdaging? Heb jij al eerdere ervaringen binnen de logistiek? Of wil jij een switch maken, maar nog geen ervaring? Lees dan snel verder. Voor diverse klanten in Zoetermeer zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's. Meer weten? Lees dan snel verder!

Hoe ziet een werkdag als logistiek medewerker eruit?

Als logistiek medewerker beheer jij samen met jouw leidinggevende en andere collega’s het gehele magazijn qua bevoorrading. Het is als het runnen van jouw eigen winkel. Elke dag starten jullie met een dag bespreking. Welke doelen zijn er vandaag? Wat moet er voorbereid/gepikt worden? Welke orders moeten er klaargemaakt worden? Klopt alles in het systeem? Is alles verwerkt? Hoe kunnen we nog efficiënter werken? Geen dag is hetzelfde.

Wie ben jij?

- Jij bent georganiseerd en kan goed het overzicht houden;

- Jij bent stressbestendig en kan snel schakelen;

- Jij hebt een hands-on mentaliteit;

- Jij hebt er geen moeite om afwisselend in een koude omgeving te werken; - Jij pakt graag dingen aan en bedenkt passende oplossingen waar nodig;

- Jij hebt ervaring met het rijden op een heftruck;

- Jij beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;

- Jij kan werken met diverse programma’s voor het verwerken en boeken van orders.

Wat bieden wij?

- Marktconform salaris aan de hand van jouw kennis en ervaringen;

- Pensioenopbouw;

- Reiskosten;

- Een gezellig en enthousiast team.

Geïnteresseerd?

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? En op zoek naar een bedrijf waar jij je verder kan ontwikkelen binnen de logistiek? Solliciteer dan snel!Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MACH-IP via info@mach-ip.nl of 793020011. Of bezoek hun website http://www.mach-ip.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Logistiek medewerker MACH-IP 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures