Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Bleiswijk

Over de functie

In de rol van magazijnmedewerker speel jij een cruciale rol binnen dit leuke bedrijf. Jij bent verantwoordelijk voor ervoor zorgen dat onze gewaardeerde klanten altijd op tijd de juiste benodigdheden ontvangen. Samen met jouw toegewijde collega's ga je aan de slag met het verzamelen van bestellingen van onze klanten. Dankzij ons geavanceerde stem gestuurde ordersysteem verloopt dit proces snel en efficiënt.

Jouw taak omvat ook het zorgvuldig verpakken van de bestelde goederen en ervoor zorgen dat de magazijnvoorraad en -omgeving altijd keurig georganiseerd zijn. Je werkt in een tweeploegendienst: de ene week in de ochtend van 6:00 tot 14:15 en de andere week in de avond van 14:30 tot 23:00 uur.

Over het bedrijf

Bij ons ben je geen werknemer, maar een gewaardeerd lid van onze grote familie. Hier kun je iedereen aanspreken met "je" en "jij," en wanneer een bestelling dringend de deur uit moet, bundelen we onze krachten om onze klanten tevreden te stellen. Of onze klant nu binnenloopt bij onze vestiging in Groningen, Delfgauw of Assen, al onze medewerkers delen dezelfde toewijding aan uitstekende klantenservice.

Bij ons kijken we niet alleen naar vandaag; we investeren in de toekomst, en jouw toekomst is ook de onze. Er zijn volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling!

Wat wij bieden

  • 12,5% toeslag op je uurloon van €12,92, hierdoor kom je op ruim €14 per uur uit!
  • Samenwerken in een hecht team met collega's die zich volledig inzetten.
  • Een ultramodern distributiecentrum met de nieuwste technologieën, zoals een autostore systeem.
  • Wij investeren in jouw vaardigheden met diverse opleidingsmogelijkheden.
  • Krijg grip op jouw carrière met ruimte voor initiatief en volop kansen voor groei.
  • Maak deel uit van een enthousiast en nieuwsgierig team dat graag kennis en ervaring deelt.


Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teamflex via onbekend of 31793032729. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Magazijnmedewerker Teamflex 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures