Vacature Medewerker Bedrijfsbureau Slagerij

Medewerker Bedrijfsbureau Slagerij in Bleiswijk

Medewerker bedrijfsbureau slagerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Slagerij

Medewerker bedrijfsbureau slagerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Slagerij

MBO

Slagerij

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende administratieve baan waar jij ook op zaterdag beschikbaar bent? Dan is dit je kans in onze Slagerij! Fluitend start je jouw computer op en bekijkt de orders vanuit het Servicecenter. Dat wordt weer een drukke dag nu de verse hamburgers in de aanbieding zijn! Jij zorgt er voor dat de voorraad op pijl is en als dat niet het geval is bestel je voldoende grondstoffen bij onze leveranciers om de voorraad weer aan te vullen. Zo grijpen jouw collega's niet mis en kunnen de machines gaan draaien. Het beheersen van administratieve processen heb je in de vingers. En daar ben je trots op; dankzij jou heeft onze klant 's avonds een heerlijk stukje mals vlees op tafel. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als medewerker bedrijfsbureau Slagerij

Dankzij jouw inzet verloopt het administratieve proces in de Slagerij gesmeerd. Je ontvangt vanuit het Servicecenter de bestellingen en zorgt ervoor dat deze administratief worden verwerkt. Je controleert prijzen, voert inkooporders in en hebt ook regelmatig telefonisch en per mail contact met de leveranciers. De afdeling bedrijfsbureau beheert de (administratieve) voorraden en weet precies wat er nodig is om het productieproces vlekkeloos te laten verlopen. In de Slagerij heb je regelmatig te maken met druk en deadlines. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen, als mensen massaal gaan gourmetten of aan de zomer, als menig barbecue weer aangestoken wordt. Jij draait je hand niet om voor deze drukte en kunt hier prima mee omgaan, want we willen topkwaliteit vlees leveren aan onze klanten, daar doen we het voor!

Je komt te werken in een gloednieuw pand langs de A12, die goed te bereiken is met OV en per fiets of auto. Daarnaast is er dagelijks een goedkope, gezonde en verse lunch op het Servicecenter.

Dit breng je mee als medewerker bedrijfsbureau Slagerij

 • Je hebt een afgeronde (administratieve) opleiding minimaal op mbo 3 of mbo 4 niveau;
 • Je bent regelmatig op zaterdagen beschikbaar;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Het is een pré om gevorderde kennis van Excel te hebben;
 • Je bent accuraat en zelfstandig.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • We betalen per 4 weken, je krijgt dus jouw salaris 13 keer per jaar;
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
 • Gratis healthcheck en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.

Word jij onze nieuwe medewerker bedrijfsbureau Slagerij?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:medewerker bedrijfsbureau slagerij
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Medewerker Bedrijfsbureau Slagerij Hoogvliet Supermarkten 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures