Vacature Medewerker Kinderopvang

Medewerker Kinderopvang in Aldtsjerk

Medewerker kinderopvang

Groei mee

als medewerker kinderopvang
op één van onze locaties in Zevenhuizen
dagen en uren in overleg


Jouw sprankelende persoonlijkheid en liefde voor kinderen zorgen voor geweldige dagen op ons kinderdagverblijf, gelegen in de gezellige dorp Zevenhuizen. Hier draait alles om bewegend, spelend en ontdekkend leren.

De kinderen beleven dagelijks nieuwe avonturen en leren volop nieuwe dingen. Onze groepen hebben een vriendelijke en rustgevende sfeer. De groepsruimtes zijn zorgvuldig ingericht, afgestemd op de leeftijd en behoeften van de kinderen. En wat eten betreft? Dat doen we gezellig samen aan tafel, net zoals thuis!

Ouders weten dat ze altijd bij jou terechtkunnen met vragen over hun kind. Ervaren pedagogisch medewerkers én nieuwkomers zijn van harte welkom in ons team. Klik hieronder gewoon op de naam van de locatie om te ontdekken waar je bij ons aan de slag kunt gaan!

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis - door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega's -in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo'n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Een aantrekkelijk salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6. Variërend van € 2.385,- tot € 3.192,- voor een werkweek van 36 uur.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
 • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
 • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
 • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Voor eventuele vragen staat , onze recruiter, klaar om te helpen. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer . Aarzel niet om contact op te nemen!

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!


Medewerker kinderopvangFunctie:medewerker kinderopvang
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met gro-up via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Medewerker Kinderopvang gro-up 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures