Vacature Medewerker Klantenservice m/v 32 - 40 uur

Medewerker Klantenservice m/v 32 - 40 uur in Zoetermeer

Ben jij onze nieuwe collega die graag bijdraagt aan een optimale klantbeleving?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Op onze afdeling Klantenservice staat kwaliteit en een goede serviceverlening voorop. Na een uitgebreide inwerkperiode geef je advies en kun je vragen van onze klanten en JURA-dealers telefonisch en/ of via de e-mail beantwoorden. De uitkomsten van dit contact worden vastgelegd in Sales Force. De functie kan afgewisseld worden met het geven van advies over onze producten in de showroom en het ontvangen en helpen van onze klanten die hun JURA-machine ter reparatie en/ of onderhoud aanbieden aan onze servicebalie.

Wil jij graag een ware ambassadeur van JURA worden en een grote bijdrage leveren aan een optimale service naar onze klanten? Reageer dan snel!

De functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op MBO-niveau die aansluit bij de functie;
  • Ervaring binnen aftersales, ervaring op een klantenservice is een pré;
  • Werkervaring in een administratieve functie is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Een klantgerichte- en service verlenende instelling;
  • Inzetbaar op circa 15 zaterdagen per jaar;
  • Bereid om 1 keer in de week op een doordeweekse dag vanuit huis in de avonduren te werken tot 20.00 uur;
  • Kennis van Microsoft Office, ervaring met Sales Force is een pré.

Wat wij je bieden

Wij bieden je een afwisselende baan waarbij jouw taken op de helpdesk kunnen worden afgewisseld met het klantcontact in onze showroom en aan onze servicebalies. Geef je de voorkeur aan alleen de helpdesk dan is dit tevens een mogelijkheid. JURA gaat graag een lange termijn samenwerking aan met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast is het mogelijk om maximaal 10 verlofdagen bij te kopen. Het salaris is afhankelijk van de ervaring. De schaal voor deze functie loopt van € 2.642,- tot en met € 3.304,-.

Interesse in deze baan?

Heb je zin om bij ons als Medewerker Klantenservice aan de slag te gaan en voldoe je aan de eisen die wij aan deze functie stellen? Stuur dan vóór 15 december 2023 je motivatiebrief met CV per e-mail naar werving@nl.jura.com, t.a.v. de afdeling HR, met vermelding van de functietitel

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling HR, telefoonnummer 079 363 15 05. Meer informatie over JURA vind je op onze website: www.jura.nl.

Over JURA

JURA is een Zwitsers bedrijf dat al jarenlang volautomatische koffiemachines produceert, voor zowel de consumenten als de zakelijke markt. Kenmerkend voor de JURA-machines zijn de innovaties, de kwaliteit en het design waarmee JURA telkens de koffie- en design-liefhebbers weet te verrassen. Daarom komen JURA-machines keer op keer als beste uit de producttesten en worden er gerenommeerde designprijzen aan toegekend.Functie:Medewerker Klantenservice m/v 32 - 40 uur
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2642 – 3304
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jura Nederland via hr@nl.jura.com of 31793631505. Of bezoek hun website https://nl.jura.com/nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Medewerker Klantenservice m/v 32 – 40 uur Jura Nederland 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures