Vacature Medewerker Klantenservice Zakelijk 32 - 40 uur

Medewerker Klantenservice Zakelijk 32 - 40 uur in Zoetermeer

JURA Nederland BV is op zoek naar een:

Medewerker Klantenservice Zakelijk 32 - 40 uur  

Ben jij onze nieuwe collega die graag bijdraagt aan een optimale klantbeleving?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Op onze afdeling Klantenservice Zakelijk staat kwaliteit en een goede serviceverlening voorop. Na een uitgebreide inwerkperiode geef je advies en kun je vragen van onze zakelijke klanten en JURA-dealers telefonisch en/ of via de e-mail beantwoorden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afwikkeling van service dossiers. Tevens stel je op dagen de planning voor de Buitendienst op.

Wil jij graag een ware ambassadeur van JURA worden en een belangrijke bijdrage leveren aan een optimale service naar onze klanten? Reageer dan snel!

De functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op MBO-niveau die aansluit bij de functie;
  • Ervaring binnen aftersales, ervaring op een klantenservice is een pré;
  • Werkervaring in een administratieve functie is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Een klantgerichte- en service verlenende instelling;
  • Kennis van Microsoft Office, ervaring met Sales Force is een pré.

Wat wij je bieden

Wij bieden je een afwisselende baan waarbij je de gehele dag klantcontact hebt per e-mail en telefonisch. JURA gaat graag een lange termijn samenwerking aan met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast is het mogelijk om maximaal 10 verlofdagen bij te kopen. Het salaris is afhankelijk van de ervaring. De schaal voor deze functie loopt van € 2.642,- tot en met € 3.304,-.

Interesse in deze baan?

Heb je zin om bij ons als Medewerker Klantenservice Zakelijk aan de slag te gaan en voldoe je aan de eisen die wij aan deze functie stellen? Stuur dan vóór 15 december 2023 je motivatiebrief met CV per e-mail naar werving@nl.jura.com, t.a.v. de afdeling HR, met vermelding van de functietitel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling HR, telefoonnummer 079 363 15 05. Meer informatie over JURA vind je op onze website: www.jura.nl.

Over JURA

JURA is een Zwitsers bedrijf dat al jarenlang volautomatische koffiemachines produceert, voor zowel de consumenten als de zakelijke markt. Kenmerkend voor de JURA-machines zijn de innovaties, de kwaliteit en het design waarmee JURA telkens de koffie- en design-liefhebbers weet te verrassen. Daarom komen JURA-machines keer op keer als beste uit de producttesten en worden er gerenommeerde designprijzen aan toegekend.Functie:Medewerker Klantenservice Zakelijk
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2642 – 3304
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jura Nederland via hr@nl.jura.com of 31793631505. Of bezoek hun website https://nl.jura.com/nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Medewerker Klantenservice Zakelijk 32 – 40 uur Jura Nederland 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures