Vacature Medewerker Ledenadministratie

Medewerker Ledenadministratie in Zoetermeer

Wij verwelkomen jou graag bij ons team als

Medewerker Ledenadministratie
Zoetermeer, de mogelijkheid bestaat om deze functie fulltime in te vullen dan wel parttime voor 2,5 tot 3 dagen per week

Wat ga je doen in deze afwisselende en uitdagende functie?
Zin in een nieuwe uitdaging? Bij ons krijg je de kans om je kennis en werkervaring in te zetten in een functie waar geen dag hetzelfde is en je te maken krijgt met veel enthousiaste professionals, leden, klanten en een variatie aan uitdagingen binnen je takenpakket.

Jij legt anderen altijd graag uit wat het nut is van een goed georganiseerde administratie voor een organisatie. Dat komt goed uit, want voor onze vereniging is goede informatie over onze leden ontzettend belangrijk. Dat is de informatie waar iedereen verder mee aan de slag gaat binnen zijn of haar kennisgebied. Als medewerker ledenadministratie zorg je dan ook altijd voor de juiste en meest actuele informatie.

Nog steeds aan het lezen?

Dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in de vacature bij evofenedex. Binnen deze functie heb je namelijk een heel gevarieerd takenpakket en daar word jij het meest gelukkig van. Zonder alles op te noemen kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Verwerken van nieuwe leden, wijzigingen en opzeggingen.
  • Administratieve ondersteuning bij het aanmaken van potentiële leden.
  • Opstellen en verzenden van facturen en contributienota’s.
  • Aanleveren van documenten aan onze accountants.
  • Opstellen van relevante rapportages.
  • Adviseren van accountmanagement bij (her)constructie van lidmaatschappen.
  • Afhandeling van bezwaar en klachten in overleg met de directie.

Als je het leuk vindt om binnen je functie te schakelen met verschillende afdelingen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Als medewerker ledenadministratie ben je de spin in het web tussen de binnen- en buitendienst, de financiële afdeling, de servicedesk en de directie voor wat betreft lidmaatschappen en contributies. Ook vind je het een uitdaging om niet alleen de reguliere werkzaamheden foutloos uit te voeren, maar je voert ook graag de regie over de drukke periodes in het jaar zodat je de werkdruk toch zo goed mogelijk kunt verspreiden.

Kortom, een mooie en uitdagende administratieve aanvulling op jouw cv bij een organisatie waar je elke dag weer nieuwe dingen hoort en leert!

Wat bieden wij jou?
Los van de jouw bekende dynamiek in het werkveld, is er bij ons veel meer afwisseling dan bij overheid of bedrijfsleven. Onder onze leden van groot tot klein vind je de grootste chipmachinefabrikant ter wereld, wereldleiders in vaccins, maar ook een bedrijf dat bijen over de hele wereld stuurt voor de bestuiving van gewassen. We zijn niet erg hiërarchisch georganiseerd, dus je hebt veel vrijheid, kunt volop initiatief nemen en zaken uitproberen. Daarnaast hebben we perfecte voorzieningen om zowel op kantoor als op locatie te werken.

Wij bieden een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 2.500,- en € 3.150,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 27,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen, een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioenregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Functie:Administratie
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3150
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met evofenedex via vacatures@evo.nl of 079-3467346. Of bezoek hun website https://dlrs.info/Aqgw3aY.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Medewerker Ledenadministratie evofenedex 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures