Vacature Medewerker Logistiek

Medewerker Logistiek in Bleiswijk

Medewerker logistiek

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Slagerij

Medewerker logistiek

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Slagerij

MBO

Slagerij

Het is vroeg in de ochtend en enthousiast stap je de slagerij binnen. Het wordt vandaag een drukke dag en je gaat gauw aan de slag om de binnenkomende goederen netjes te ontvangen en te verwerken. Zo kunnen de mooiste vleesproducten van topkwaliteit nog dezelfde dag voor onze klanten in de winkels liggen. En daar ben je trots op; dankzij jou heeft onze klant 's-avonds een heerlijk stukje mals vlees op tafel. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als Logistiek Medewerker Slagerij:

In deze functie ontvang en verwerk je de binnenkomende goederen in de centrale slagerij. Je controleert de producten op kwaliteit, juiste aantallen en gewicht. Bij het constateren van afwijkingen schakel je jouw leidinggevende in. Ook houd jij je bezig met het verzamelen van orders voor onze filialen. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden houd je je strikt aan alle procedures en richtlijnen m.b.t. voedselveiligheid en hygiëne. In de slagerij heb je regelmatig te maken met druk en deadlines. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen, als mensen massaal gaan gourmetten Jij draait je hand niet om voor deze drukte en kunt hier prima mee omgaan, want we willen topkwaliteit vlees leveren aan onze klanten, daar doen we het voor!

Werkdagen en - tijden
Als Logistiek Medewerker Slagerij werk je niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend. Het is dus belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. De werktijden variëren tussen de:

- 23:00 uur tot 08:00 uur

- 06:00 uur tot 15:00 uur

- 09:00 uur tot 18:00 uur

Tegenover deze onregelmatige werktijden, staan natuurlijk wel hele leuke toeslagen!

Dit breng je mee als Logistiek Medewerker Slagerij:

 • Vmbo werk en denkniveau en/of een diploma SVO logistiek medewerker of productiemedewerker versindustrie;
 • Flexibiliteit; vroeg of laat beginnen en in het weekend werken is geen probleem;
 • Hard werken? Dat gaat bij jou vanzelf;
 • Je ben nauwkeurig en in staat zelfstandig te werken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Continu verwachtingen overtreffen:

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

 • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
 • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
 • Gratis healthcheck en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.

Word jij onze nieuwe Logistiek Medewerker Slagerij:

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.Functie:logistiek medewerker
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Medewerker Logistiek Hoogvliet Supermarkten 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures