Vacature Operator Verpakken, Berkel En Rodenrijs

Operator Verpakken, Berkel En Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs

Zoek jij een baan in de productie waarbij je geen uitdaging uit de weg gaat en draag je graag een steentje bij aan een betere wereld? Stop met zoeken, want dan is de baan van fulltime verpakkingsoperator bij Koppert in Berkel en Rodenrijs iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als verpakkingsoperator heb je een belangrijke taak. Je verpakt microscopisch kleine mijten met behulp van machines. Elke gewasbeschermer heeft andere verpakkingen nodig. Jij zorgt ervoor dat de machines zijn aangevuld met wat nodig is en voert controles uit.

Waar ga je werken?

Bij Koppert, een vooraanstaand bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming, maak jij het verschil. Als logistiek medewerker draag je actief bij aan het bevorderen van een gezonde landbouwsector. Bij Koppert gebruiken ze natuurlijke vijanden van plagen en leveren ze bijen en hommels voor bestuiving, waardoor ze boeren en tuinders helpen om het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen te verminderen en een gezonde omgeving voor gewassen te stimuleren.
Werken bij Koppert betekent deel uitmaken van een betrokken werkgever die enthousiasme en gedrevenheid waardeert. Als een hecht familiebedrijf leggen ze de nadruk op een informele werksfeer en organiseren ze regelmatig leuke uitjes voor het team. Bovendien is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat vragen wij?

• Je hebt ervaring als operator of in een andere technisch beroep
• Je bent precies, proactief en beschikt over technisch inzicht
• Je vindt het prima om in ploegendienst te werken
• Vanwege de werkzaamheden die je zal uitvoeren is het van belang om geen (mijten/huisstofmijt/zware hooikoorts) allergieën te hebben


Wat bieden wij?

• Een bruto uurloon van € 15,23 en wekelijks salaris gestort
• Ploegentoeslag bovenop je bruto salaris;
• Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
• 8,33% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen (bij Fulltime werken)
• Pensioenopbouw per direct

Heb jij interesse in deze baan? Reageer dan vóór 10-01-2024 door op de groene sollicitatie button te klikken!
Functie:Operator Verpakken, Berkel En Rodenrijs, Operator Verpakken
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adecco via koppert@adecco.nl of 0418 784 000. Of bezoek hun website https://www.adecco.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Operator Verpakken, Berkel En Rodenrijs Adecco 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures