Vacature Productiemedewerker, Berkel En Rodenrijs

Productiemedewerker, Berkel En Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs

Ontdek deze geweldige baan als productiemedewerker in de buurt van Rotterdam, bij Koppert in Berkel en Rodenrijs! Werk in dagdienst van 06:00 tot 15:00 uur, met een fulltime beschikbaarheid. Deze langdurige positie biedt niet alleen zekerheid, maar ook de kans om je carrière op te bouwen.

Wat ga je doen?

Als enthousiaste productiemedewerker draag je bij aan verschillende taken in het productieproces. Je pakt producten in, controleert constant de kwaliteit en zorgt ervoor dat ze aan hoge normen voldoen. Ook maak je kweekbakken schoon en verplaats je producten tussen afdelingen.
Samen met collega's werk je hard om alle taken aan het eind van de dag af te ronden. Na een laatste opruimronde is je werkdag klaar.
Deze baan is in dagdienst, van 06:00 tot 15:00 uur, zodat je genoeg tijd overhoudt voor je persoonlijke activiteiten.


Waar ga je werken?

Bij Koppert, een vooraanstaand bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming, maak jij het verschil. Als logistiek medewerker draag je actief bij aan het bevorderen van een gezonde landbouwsector. Bij Koppert gebruiken ze natuurlijke vijanden van plagen en leveren ze bijen en hommels voor bestuiving, waardoor ze boeren en tuinders helpen om het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen te verminderen en een gezonde omgeving voor gewassen te stimuleren.
Werken bij Koppert betekent deel uitmaken van een betrokken werkgever die enthousiasme en gedrevenheid waardeert. Als een hecht familiebedrijf leggen ze de nadruk op een informele werksfeer en organiseren ze regelmatig leuke uitjes voor het team. Bovendien is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.


Wat vragen wij?

Heb je ervaring in productiewerk? Dan zoeken we jou! Verder is het belangrijk dat:
• Je nauwkeurig bent en goed zelfstandig kunt werken
• Je goed Nederlands spreekt en schrijft
• Je fulltime beschikbaar bent en op zoek bent naar een baan voor langere tijd


Wat bieden wij?

• Verdien een bruto uurloon van €15,23 en ontvang wekelijkse betalingen
• Krijg reiskostenvergoeding vanaf 10 km
• Geniet van 8,33% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen (bij fulltime werken)
• Begin direct met pensioenopbouw
• Investeer in je persoonlijke groei; met een contract krijg je toegang tot Adecco Academy, met meer dan 150 online trainingen en cursussen

Spreekt deze funtie jou aan? Solliciteer dan voor 31-01-2024 door op de groene sollicitatie button te klikken!
Functie:Productiemedewerker, Berkel En Rodenrijs, Productiemedewerker
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adecco via koppert@adecco.nl of 0418 784 000. Of bezoek hun website https://www.adecco.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Productiemedewerker, Berkel En Rodenrijs Adecco 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures