Vacature Projectleider

Projectleider in Bleiswijk

Projectleider

HBO-WO

Medior

Bleiswijk

32-40 uur

Maatschappelijk bewust bedrijf dat gelooft in duurzame groei

Dynamische functie in een uitdagende branche die razendsnel innoveert

Aan de slag in team dat open en enthousiast is

Share

Geen groentje, wel groen

Royal Lemkes bestaat al sinds 1882. Begonnen als kweker zijn we uitgegroeid tot Europees marktleider in het leveren van planten aan grote retailers als IKEA, Praxis, OBI, B&Q, ALDI en Jumbo. Jaarlijks leveren we meer dan 120 miljoen planten aan 4.200 winkels in 34 landen.

We kopen onze planten in bij de beste kwekers, ontzorgen onze klanten en werken continu aan het optimaliseren van de supplychain en het schaprendement. Een behoorlijk complexe logistieke operatie dus, en we zijn dan ook voortdurend aan het innoveren om onze processen te verbeteren. En te verduurzamen: we zijn voortrekker in het vergroenen van de groene sector.

Wat ga je doen?

Als projectleider leid je business innovatieprojecten met een groot ICT-component. Multidisciplinaire projecten zoals Robotisering en de vervanging van ons ERP systeem dragen bij tot het onderscheidend vermogen van Royal Lemkes. Je discussieert mee over de inhoud van de projecten en stuur op resultaten.

 • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van grote en complexe projecten.
 • Je zorgt voor de juiste voorwaarden om projecten succesvol af te ronden.
 • Je stelt ontwikkeling van nieuwe projecten voor en realiseert doelstellingen binnen de gestelde randvoorwaarden ten aanzien van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie.
 • Je coördineert, stuurt en faciliteert een efficiënte samenwerking tussen de verschillende afdelingen.
 • Je fungeert als katalysator om het afgesproken resultaat te behalen.
 • Je signaleert knelpunten en kansen in de processen, procedures en/of systemen en komt proactief met verbetervoorstellen.

Wat ontvang je van ons?

 • Een salaris tussen de € 3.500,- € 5.200,- per maand op basis van 40 uur. Inschaling is afhankelijk van je ervaring.
 • Reiskostenvergoeding
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen)
 • 1% eindejaarsuitkering
 • 8,25% vakantiegeld
 • Goede pensioenregeling
 • Onbeperkt gebruik kunnen maken van GoodHabitz

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige richting.
 • Kennis en ervaring met Lean (six sigma)
 • Minimaal 2 jaar ervaring als projectleider in het toepassen van ICT in business oplossingen.
 • Belangrijke competenties: voortgangsbewaking, plannen en organiseren, creativiteit, organisatiesensitiviteit en initiatief.

Duurzame groei

Pluk de voordelen

We creëren voor onze collega's de ruimte om zich te ontwikkelen te groeien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de functie en het bedrijf. Opleidingen, cursussen en trainingen kan je vanuit onze Plantify Academy volgen. Je hebt de mogelijkheid om dagelijks samen met je collega's te genieten van het versbereide lunchbuffet. Een keer zin om te sporten of zin in een borrel? Je kan deelnemen aan activiteiten georganiseerd door onze eigen sportvereniging en Young Lemkes.

Een groene familie

Bij Royal Lemkes werk je met zo'n 300 collega's aan een groenere wereld. We lopen voorop in een sector die snel verandert, dat merk je en dat voel je. Net zoals je aan alles merkt dat we een familiebedrijf zijn. En dat winstmaximalisatie niet onze belangrijkste drijfveer is. Onze missie luidt dan ook: duurzame groei. Van planten, van onze relaties, van de wereld om ons heen en natuurlijk van onze mensen. Want bij Royal Lemkes krijg je de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is: jouw persoonlijkheid, talenten en ideeën doen ertoe. Wij zijn ontzettend trots dat we zijn uitgeroepen tot World-class Workplace 2023-2024, het label dat wordt toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

Let's plantify® your future

Enthousiast geworden?

Bel op 5 of stuur een mail naar .Functie:projectleider
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal Lemkes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Projectleider Royal Lemkes 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures