Vacature Projectmanager Verduurzaming Goederenvervoer

Projectmanager Verduurzaming Goederenvervoer in Zoetermeer

Projectmanager verduurzaming goederenvervoer

  • Vervoer
  • Zoetermeer, Nederland

Projectmanager verduurzaming goederenvervoer

Omschrijving

Wil jij met projecten een bijdrage leveren aan de duurzame transitie in logistieke ketens? Op het snijvlak van bedrijfsleven en overheid? En ligt jouw expertise op het gebied van verduurzaming binnen goederenvervoer?

Dan verwelkomen wij jou graag bij ons team als


Projectmanager verduurzaming goederenvervoer


Zoetermeer, 4 dagen, 0.8 fte (in overleg)


Wat ga je doen in deze uitdagende functie?


Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft en een passie heeft voor het initiëren en regisseren van uiteenlopende projecten die in het teken staan van de verduurzaming van goederenvervoer? Denk hierbij aan het stimuleren van samenwerking in de logistieke keten, het verschuiven van goederen van de weg naar water of spoor, het verminderen van transportbewegingen en het terugdringen van CO2-uitstoot. Of misschien spreekt de uitdaging van het inzetten van digitalisering bij de overgang naar een duurzame toekomst je juist aan.


Nog steeds aan het lezen?


Heel mooi, want jij weet als geen ander hoe je met thema's als duurzaamheid, SCM en goederenvervoer aan de slag gaat. Je hebt de regie over het gehele projectproces, van initiatie tot afronding. In deze uitdagende functie heb je veel contact met bedrijven, overheden en relevante marktpartijen waardoor je elke dag weer de kans krijgt om nieuwe ervaringen op te doen. Je gaat graag zelfstandig te werk maar je weet ook dat je veel kunt leren van het samenwerken met je team. Samen met een team van deskundige en enthousiaste collega's ga je aan de slag met diverse projecten. Reken op een gevarieerde werkweek gericht op een breed dienstenpakket, verbreding van je kennis op veel terreinen en het bouwen aan een duurzaam netwerk voor evofenedex maar zeker ook voor jezelf.


Kortom, in deze functie werk je niet alleen continue verder aan je eigen ontwikkeling, maar zijn ook wij blij met de meerwaarde die jij levert aan de uitstekende positie van evofenedex richting stakeholders als overheden en uiteraard onze ledenbedrijven.


Wat bieden wij jou?

Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.


Wij bieden een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering, leaseauto, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen, vrij tussen kerst en oud & nieuw, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioenregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie. Dit alles eerst in de vorm van een tijdelijk contract voor een jaar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.


Vereisten

Wat verwachten we van jou als projectmanager?

  • Hbo of universitair werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring als projectmanagement gericht op goederenvervoer, SCM en/of duurzaamheid;
  • Je kunt snel een mooi netwerk van mkb'ers, stakeholders en contacten bij overheden opbouwen;
  • Je bent op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen goederenvervoer en weet deze te vertalen voor onze leden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Een competentie- en capaciteitentest via een extern onderzoeksbureau maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.


Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het kennisknooppunt voor handel en logistiek.
Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.


Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden, en door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.


Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.


Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl . Daarnaast beschikken wij ook over de mogelijkheid om via Whatsapp contact op te nemen via het telefoonnummer .
Functie:projectmanager verduurzaming goederenvervoer
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5500
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met evofenedex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Projectmanager Verduurzaming Goederenvervoer evofenedex 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures