Vacature Servicetechnicus Binnendienst 32 – 40 uur

Servicetechnicus Binnendienst 32 – 40 uur in Zoetermeer

Ben jij een servicetechnicus met twee rechterhanden en staat kwaliteit bij jou  op de eerste plaats?

Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Tijdens de inwerkperiode, waarin je begeleiding krijgt van één van onze senior monteurs, leer je onze koffiemachines van binnen en van buiten kennen. Je werkt in een team van 33 collega’s en zal zelfstandig reparaties en onderhoudswerkzaamheden gaan uitvoeren aan al onze huishoudelijke koffiemachines. Zo lever je een bijdrage aan een optimale serviceverlening aan onze klanten, want dat staat bij ons hoog in het vaandel!

De functie-eisen:

  • Je hebt technisch inzicht en bent oplossingsgericht;
  • Je hebt een LTS-E of MBO Mechatronica of een vergelijkbare opleiding afgerond;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als gechrift;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
  • Je hebt een service- en klantgerichte instelling met oog voor detail;
  • Je bent flexibel en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat wij je bieden:

Wij bieden je een veelzijdige baan met persoonlijke begeleiding en opleiding door één van onze senior monteurs. Je hebt de beschikking over een ergonomische werkplek voorzien van al het benodigde gereedschap om je werk zorgvuldig uit te kunnen voeren. Daarbij is er ruimte voor eigen inbreng.

JURA gaat graag een lange termijn samenwerking aan met goede arbeidsvoorwaarden (zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen) volgens de CAO Metaal en Techniek. Wij zullen starten met een jaarcontract, dit contract zal bij tevredenheid van beide kanten worden omgezet in een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van de leeftijd en de ervaring. De schaal voor deze functie loopt van € 2.532,- tot en met € 3.084,-. Uiteraard geniet je iedere dag van de heerlijkste versgemalen koffiespecialiteiten!

Interesse in deze baan?

Heb je zin om bij ons als servicetechnicus te komen werken en voldoe je aan de eisen die wij aan deze functie stellen? Stuur dan vóór 5 januari 2024 je motivatiebrief met CV per e-mail naar werving@nl.jura.com, t.a.v. de afdeling HR, met vermelding van de functietitel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling HR, telefoonnr. 079 363 15 05. Meer informatie over JURA vind je op onze website: www.jura.nl.

Over JURA

JURA is een Zwitsers bedrijf dat al jarenlang volautomatische koffiemachines produceert, voor zowel de consumenten als de zakelijke markt. Kenmerkend voor de JURA-machines zijn de innovaties, de kwaliteit en het design waarmee JURA telkens de koffie- en design-liefhebbers weet te verrassen. Daarom komen JURA-machines keer op keer als beste uit de producttesten en worden er gerenommeerde designprijzen aan toegekend.Functie:Servicetechnicus Binnendienst
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2532 – 3084
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jura Nederland via hr@nl.jura.com of onbekend. Of bezoek hun website https://nl.jura.com/nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Servicetechnicus Binnendienst 32 – 40 uur Jura Nederland 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures