Vacature Sportmedewerker BSO

Sportmedewerker BSO in Aldtsjerk

Groei mee

als medewerker sport en bewegen


Ben jij klaar om jouw passie voor sport te combineren met de ontwikkeling van kinderen? Dan hebben we een baan die voor jou de moeite waard is! Met jouw sportopleiding en ervaring ben jij de held die een uitdagend sport- en spelprogramma kan neerzetten. Je krijgt de kans om jouw energieke persoonlijkheid los te laten op de buitenschoolse opvang (BSO).

Als sportmedewerker BSO ben je 2 tot 4 dagen per week beschikbaar. Je bent de kampioen die zorgt voor spannende sportieve activiteiten die perfect aansluiten bij de behoeften van de kinderen. Met jouw inzicht en creativiteit maak je van elke dag een sportief avontuur!

Ben jij klaar om jezelf in de wereld van de BSO te gooien en een glimlach op de gezichten van kinderen te toveren?

Wat breng jij?

Bij gro-up draait alles om durf, energie en nieuwsgierigheid. We verwachten dat je een scherp oog hebt voor je omgeving en snel kunt schakelen in nieuwe samenwerkingen. Maar bovenal, we zoeken een echte sportliefhebber!

Als sportmedewerker op de BSO vragen we om een relevant diploma, zoals mbo Sport en Bewegen niveau 3 of 4.
En belangrijk is jouw ervaring en specifieke kennis in het fantastische ontwikkelgebied van bewegend, spelend en ontdekkend leren. Of je nu ervaring hebt opgedaan door werk of stage, we willen graag dat je jouw passie voor sport met ons deelt!

Ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in een sportieve omgeving en deel uit te maken van ons dynamische BSO team?

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega's -in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo'n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Een aantrekkelijk salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6. Variërend van € 2.385,- tot € 3.192,- voor een werkweek van 36 uur.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
  • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
  • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
  • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
  • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
  • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen.
  • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Voor al je vragen kun je contact opnemen met , onze recruiter. Ze staat klaar om je verder te helpen en is bereikbaar via telefoonnummer .Functie:bso sportmedewerker
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met gro-up via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Sportmedewerker BSO gro-up 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures