Vacature Teamcoach logistiek

Teamcoach logistiek in Berkel en Rodenrijs

Als teamcoach logistiek bij LKQ in Berkel en Rodenrijs zit jij duidelijk in de driversstoel. Jij weet jouw kennis over distributie, logistiek en warehousing uitstekend toe te passen. Jij hebt het vermogen om processen te monitoren en te optimaliseren. Zowel cijfermatig als fysiek. Jij zorgt dat alles op de rit zit en geeft sturing aan circa 15-20 magazijnmedewerkers en koerst op veiligheid en een prettige werkomgeving voor de medewerkers.. Dat wordt gewaardeerd met een uitstekend salaris in schaal tussen van € 2.700,00 tot € 3.700,00 bruto op basis van een fulltime dienstverband en uitzicht op een vast contract. Verder kun je rekenen op mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 

pensioenregeling, interessante bonusregeling en 25 vakantiedagen. Blijf vooral verder lezen…


Meer over jouw baan

Als teamcoach logistiek bij LKQ in Berkel en Rodenrijs schijn jij met jouw koplampen op het logistieke proces van het distributiecentrum. Tijdens jouw werkdagen ben je tussen 6.00/7.00 uur en 14.45/15.45 uur de motor en aanjager in één. Heb je avonddienst? Dan start je jouw motor om 13.15 uur tot 22.00 uur. Jij vindt tevreden medewerkers belangrijk en daarom ben jij voor jouw medewerkers op de werkvloer altijd makkelijk aanspreekbaar en benaderbaar. Jij zorgt er daarom voor dat je op de werkvloer goed zichtbaar bent. Als teamcoach heb je een coachende rol. Hierdoor staat betrokkenheid met de medewerkers ook heel hoog op jouw lijstje. De werkdag beginnen jullie met een dagstart. Zo weet jij wat er bij iedereen leeft en hoe het met iedereen gaat. Zit iedereen lekker in zijn/haar vel? Jij rapporteert aan de operationeel manager. En verder?


•  Je bent continu bezig bent met het verbeteren en optimaliseren van jouw team en de logistieke operatie;

•  Je coacht jouw teamleden en voert doelstellings-, ontwikkel- en eindejaargesprekken met de leden van jouw team;

•  Je zorgt dat jouw team de veiligheidsvoorschriften naleeft, orde en netheid bewaakt en werkt volgens de geldende procedures;

•  Je bewaakt de accuraatheid van de voorraad door middel van het uitvoeren van inventarisaties en dagelijkse voorraadcontroles;

•  Je coacht, ontwikkeld en stuurt het logistieke team aan.


Over LKQ 

LKQ Benelux France is een innovatief onderdeel van de LKQ Corporation dat auto-onderdelen levert vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. We bieden een assortiment van ongeveer 250.000 verschillende auto-onderdelen en streven ernaar onze diensten continu te verbeteren en aan te passen aan de veranderende markt. Naast auto-onderdelen, hebben we diepgaande kennis van banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en uitrusting. We waarderen de expertise van ons team en bieden de juiste route naar carrièregroei.


Jouw team

Onze cultuur is gericht op openheid en ondernemingszin, waar een informele werksfeer heerst. Je krijgt de volledige ruimte en autonomie om creatief invulling te geven aan jouw rol. Je draagt bij aan verandering en handelt met een sterk bedrijfsbewustzijn. Bovendien geef je leiding aan een team van maximaal 15 tot 20 medewerkers. Dit alles speelt zich af in ons splinternieuwe, indrukwekkende centrale distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs. In de pauze kun je samen met je collega's genieten van diverse lekkernijen in het gezellige bedrijfsrestaurant. Pak gerust alvast een bord en schuif aan!
Functie:Teamcoach logistiek
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 3700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via nancy.wijnkamp@fygi.nl of 654977685. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Teamcoach logistiek FYGI 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures