Vacature Verpleegkundige Mbo4 Ouderen

Verpleegkundige Mbo4 Ouderen in Zoetermeer

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Verpleegkundige mbo4 Ouderen

IPH08331

Geef onze oudere cliënten de aandacht, warmte en rust die ze verdienen! Als persoonlijk begeleider/verpleegkundige mbo4 ouderen, ben jij hun lichtpuntje. Coördineer zorgplannen, bied ondersteuning in het dagelijks leven en zorg voor een glimlach op hun gezicht. Maak het verschil en bezorg hen die fijne oude dag. Durf jij deze uitdaging aan?


Wie zijn wij

Wij zijn cliënten die al best wat hebben meegemaakt en hebben gezien. Wij zijn ouder(wordend) en maken graag een beetje pas op de plaats! Aandacht, warmte en rust staat bij ons op nummer 1. Wij genieten van een wandeling met jou en een gezellige sfeer op de woning. Omdat wij al ouder zijn is het belangrijk dat je goed kijkt naar wat we nog zelf kunnen en waar we net dat extra beetje hulp bij nodig hebben. Sommige van ons kunnen nog zelf lopen, anderen hebben een rollator of een rolstoel. Iedereen wordt oud op zijn eigen manier, maar een fijne oude dag willen we allemaal! Wil jij ons die bezorgen?

Jouw baan als verpleegkundige mbo4 ouderen

Als verpleegkundige mbo4 ouderen vertegenwoordig je de belangen van cliënten en stel je samen met hen (en/of hun netwerk) een zorgplan op. Je coördineert met deskundigen en het netwerk van de cliënt om ervoor te zorgen dat het plan goed wordt uitgevoerd. Je ondersteunt de cliënt bij dagelijkse activiteiten, voert lichte verpleegkundige taken uit en houdt de gezondheid van de cliënt goed in de gaten.

Je bent als verpleegkundige mbo4 ouderen verantwoordelijk voor huishoudelijke en administratieve taken, bent het eerste aanspreekpunt voor familie en vrienden en zorgt dat alle informatie bij andere zorgverleners terechtkomt. Werken als persoonlijk begeleider / verpleegkundige is uitdagend en gevarieerd en je kunt écht een verschil maken in het leven van anderen. Je bent als het ware de spin in het web van de zorg voor de cliënt.

Jouw profiel als verpleegkundige mbo4 ouderen

 • Je hebt een afgeronde mbo4 opleiding (bijvoorbeeld: persoonlijk begeleider, agogische medewerker ggz, thuisbegeleider, sociaal werk, verpleegkunde, pedagogisch medewerker) of Social Work (hbo associate degree).
 • Je draagt bij aan een sfeer waarin medewerker open kunnen communiceren, elkaar feedback geven en enthousiasmeren.
 • Je houdt van afwisseling tussen verpleging, verzorging, begeleiding en coördinerende taken.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 4 en 36 uur per week
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.617 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met ons team via .Functie:verpleegkundig mbo4 ouderen
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Verpleegkundige Mbo4 Ouderen Ipse de Bruggen 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures