Vacature Vrachtwagenchauffeur C - Sligro

Vrachtwagenchauffeur C - Sligro in Berkel en Rodenrijs

Hé daar,
Heb je ooit gedacht aan een carrière als C-vrachtwagenchauffeur? Nou, dit is je kans!Wolfram Chain werkt samen met een tof transportbedrijf dat horecabedrijven voorziet van alles wat ze nodig hebben. We zijn op zoek naar een enthousiaste C-vrachtwagenchauffeur voor hun locatie in Berkel en Rodenrijs.
Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en van avontuur houdt op de weg, dan is dit misschien wel de perfecte kans voor jou.
Bekijk snel deze vacature of stuur ons een bericht. Wie weet word jij wel de nieuwe ster op de weg voor dit geweldige transportbedrijf!"Je wordt de schakel in de bevoorrading van horecabedrijven, waarbij je dagelijks zo'n 15 tot 20 stops maakt. Het leuke is dat jij als chauffeur niet alleen de goederen, maar ook het gezicht van ons bedrijf bent. Je hebt volop gelegenheid om een praatje te maken met de mensen in de bedrijven waar je langsgaat.
Je werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag. Je begint ergens tussen 04:00 en 07:00 uur en eindigt je dag rond 15:00 uur of 18:00 uur. Maar hier komt het interessante deel - eens in de vier weken vragen we je om ook op een zaterdag te werken.

Functie:Vrachtwagenchauffeur C - Sligro
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain N.V. via rotterdam@wolframchain.nl of 010 - 261 5010. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Vrachtwagenchauffeur C – Sligro Wolfram Chain N.V. 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures