Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Bleiswijk

Zelfstandig werkend kok (40 uur)

  • Full time
  • Bleiswijk
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Daar hoort ook lekker eten bij, met liefde bereid door ons keukenteam. Als zelfstandig werkend kok besteed je, samen met je collega's, veel aandacht aan de smaak en de presentatie. Jouw liefde voor het vak laat zich zien in de gerechten. Je waarborgt de kwaliteit en weet alles over voedselveiligheid. Samenwerken in een team vind je leuk maar je kan ook heel goed zelfstandig aan de slag. Heb je ambities om door te groeien? Dan helpen wij jou daar graag bij!

Als de chef-kok en de sous-chef niet aanwezig zijn kan jij tijdelijk de leiding nemen in de keuken. Je maakt op een efficiënte en veilige manier gebruik van de keukenapparatuur en je houdt je aan alle regels omtrent de hygiëne in de keuken. Je ziet toe op de werkzaamheden van de hulpkrachten in de keuken en je voert voorbereidende werkzaamheden uit.

Waar ga je werken?
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna's is dit het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige sfeer geven de gasten het gevoel alsof ze op vakantie zijn. Elysium is 7 dagen in de week geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur.

Wat zijn de taken van een zelfstandig werkend kok? - Verrichten van voorbereidende werkzaamheden; - Ondersteuning in de uitvoering; - Beoordelen van de kwaliteit van ingrediënten; - Uitvoeren van de bereidingen; - Toezien op werkzaamheden van hulpkrachten; - Toezien op naleving van voorschriften; - Plannen van dagelijkse werkzaamheden; - Bewaken van houdbaarheid; - Schoonmaken werkomgeving.

Past dit bij jou? - Je bent zelfverzekerd en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; - Je hebt een afgeronde koksopleiding; - Je hebt ervaring in een soortgelijke functie; - Service en kwaliteit zijn voor jou vanzelfsprekend; - Je hebt een flexibele inzetbaarheid; - Je bent sociaal, vriendelijk, gestructureerd en bovenal collegiaal; - Hygiëne staat bij jou voorop en je hebt kennis van HACCP; - Je bent stressbestendig en je bewaart altijd het overzicht.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Ruimte om door te groeien; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Elysium

Bleiswijk

Full time

Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Zelfstandig Werkend Kok International Wellness resorts 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures